کرمانشاه- ایرنا- سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت که مشکلات جامعه پزشکی باید به درستی به اطلاع مسوولان نظام برسد و برای رفع آن به خوبی و دقت برای سیاستگذاران تبیین شود.
به گزارش ایرنا، دکتر «قباد محمدی» روز سهشنبه در دیدار با رییس و اعضای هیات مدیره سازمان نظام پزشکی استان افزود: مشکلات مطرح شده در این جلسه و دغدغه های نظام پزشکی و دانشگاه در یک راستا است و این مشکلات در دانشگاه چالشهای زیادی را به وجود آورده است.
وی اضافه کرد: در جلسه روز گذشته در سازمان برنامه و بودجه همین مسایل و نیز بارها آن را با مسوولان ارشد استانی مطرح کرده ایم، همه ما وظیفه داریم این مشکلات را در خارج از جامعه پزشکی برای سیاستگذاران تببین کنیم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: متاسفانه جوی در جامعه علیه جامعه پزشکی شکل گرفته و برخی از افراد درون این جامعه هم با طرح مسایلی در حقیقت خودزنی کرده و با انحراف اذهان مسوولان و جامعه، لطمات جبران ناپذیری بر همکاران وارد میکنند.
وی افزود: در حالی که ما باید با هم افزایی و پشتیبانی از یکدیگر، برای احقاق حقوق خود تلاش کنیم، این افراد حیثیت جامعه پزشکی را خدشه دار کرده و ذهنیت جامعه و تصمیم سازان را نسبت به این قشر شریف غبارآلود می کنند که بهتر است نظام پزشکی در مقابل این افراد و آسیب زدن به همکاران بایستند.
محمدی تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی از همکاری و هم افزایی سازمان نظام پزشکی استقبال می کند و در خصوص مشکلات مطرح شده در این نشست با جلسات متعدد و کارشناسی و تخصصی با اعضای نظام پزشکی در مسیر حل آنها و ارایه راهکارهای مناسب و پیگیری های مشترک، گفت و گو و تبادل نظر خواهیم کرد.
در این نشست توسط اعضای هیات مدیره نظام پزشکی برخی از مشکلات جامعه پزشکی از جمله افزایش ظرفیت پذیرش دانشگاهها، سقف حقوق، نسخه نویسی الکترونیکی، پرداخت پلکانی و طرح قاصدک، مالیاتهای پزشکان، تعرفه های ناعادلانه، اعلام با تاخیر تعرفه ها، تاخیر در پرداخت کارانه ها و سایر مطالبات مالی و هجمه های مختلف به جامعه پزشکی، با وجود دفاع همیشگی از سلامت مردم مطرح شد.
همچنین موضوعاتی چون قیمت بالای کیت های آزمایشگاهی و افزایش حقوق پرسنل شاغل در مراکز آزمایشگاهی که کارآفرینی و اشتغال زایی خوبی در استان ایجاد کرده است، مطرح شد.
مشکلات صنف های کارشناسان پروانه دار از جمله فیزیوتراپی، گفتار و کار درمانی، شنوایی و بینایی سنجی، مشکلات پزشکان طرحی و قراردادی مانند بیمه آنان، مبلغ قرارداد پایین، حجم کاری انترنها و دستیاران، عدم صدور مجوز مطب به نیروهای طرحی و عدم پرداخت به موقع حق ماندگاری و حق کرونا، از دیگر معضلاتی بود که در این نشست بیان شد.
در حوزه دارویی نیز مشکلاتی همچون لحاظ نشدن حق فنی داروخانه ها در قانون بودجه، کمبود و افزایش قیمت برخی از اقلام دارویی عنوان شد و در بخش دندانپزشکی فضای کوچک، فرسوده و نامناسب دانشکده دندانپزشکی و فعالیت افراد فاقد تخصص و صلاحیت به عنوان دندانساز و دندانپزشک تجربی مطرح شد.
به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ۹ دانشکده دانشکدههای پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، توانبخشی، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی دارد.
۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۸ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۹رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و یک رشته کاردانی است.
این دانشگاه همچنین ۵۵۲عضو هیأت علمی دارد.
۶۶۸دانشجوی خارجی نیز در حال حاضر در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در حال تحصیل هستند.
براساس آمارها سالانه بیش از ۱۳۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر میشود.